dijous, 10 de febrer del 2011

8 de febrer, Primer dia a NILE

Avui comencem a pencar de veritat. Els meus companys de travessia són la Isabel, professora de Biologia, Barcelona, fa el projecte sobre microbiologia, la Rosa maria, Barcelona, d'Història, treballarà sobre cinema i comunicació, la Rosa, Biòloga de la Pobla de Segur, treballarà sobre genètica, en Marcel, de prop d'Igualada, biòleg, treballarà sobre història de la terra, Pedro, economista de Barcelona, treballarà sobre marquèting, Joaquim de Tortosa, Informàtic, treballarà sobre noves tecnologies i jo, Xon, biòloga de Cassà que faig el treball sobre geomorfologia fluvial i subterrània.

Norwich 2011 Catalan Teachers

Al matí, quan anàvem a agafar el bus cap al centre de la ciutat (estem a unes 4 milles, uns 50 minuts caminant) feia sol i estava tot gebrat, el campus es veia preciós! Així que hem començat el dia ben alegres. Arribats al lloc ens han donat la benvinguda tot l'equip de professors i treballadors de NILE, són poquets, i ens han fet la visita guiada per l'edific,  edifici molt antic i ben conservat. A l'escola hi ha 2 aules de classe, una aula d'ordinadors, una petita bblioteca, una sala d'estar, una petita cuina, 2 lavabos i les oficines.
Després hem fet una mena de jocs de trencar el gel (icebreaking) amb la Carole i hem revisat alguns materials. pel mig hem anat a fer un te al bar de davant i hem dinat on hem pogut. La Isabel, en Marcel i jo hem anat a un libanès, a mi m'ha agradat molt, però la Isabel s'ha intoxicat i s'ha trobat molt malament tot el dia. A la tarda hem fet un xic d'història de Norwich i després ja hem pogu tcomençar a explorar la ciutat.
Jo m'he dedicat a la biblioteca, que és un edifici modern i enorme, tot voltat de vidres, preciós i ple de llibres interessants; m'he deixat abduir per la geologia i he treballat fort.
Al vespre, sopar, connexió amb la família i amics un xic de tele i a pair-ho tot plegat!
having a cup of tea, as a real English woman

el campus de EAU gebrat

first activity with Carole

1 comentari:

  1. Hi Xon!!
    He vist que puc posar comentaris... jeje He estat fent el tafaner, es nota, eh?? i quan he arribat a aquest punt era tal l'enveja (sana) que he decidit fer-t'ho saber! DISFRUTA tant com puguis que de la Gemma ja ens en cuidem nosaltres.
    Kisses,
    ISA

    ResponElimina