dimarts, 8 de febrer del 2011

London night

A les 7 del vespre del dia 6 de febrer, ens trobem a l'Eva a Baker street, on m'ha deixat el bus que m'ha portat des de l'aeroport. L'Eva va amb uns amics, en Jason (USA, New York state) i la Marina (Verges, PPCC); tots plegats anem a un pub prop del seu barri on fan música en directe, es diu Vesbar i no tinc ni idea on estem, jo no he estat mai abans a Londres... però trobo que és una gran manera de començár en una ciutat, bevent cervesa amb bona companyia... així que Salut!
Eva, Marina, Jason al Vesbar

Vesbar

També anem al Irish pub on treballa l'Eva, allà sopem i parlem del més i del menys.  Cap a les 11 de la nit retirem i anem a casa de l'Eva, ella comparteix pis amb 5 joves més. Dormim 5 a la seva habitació, sort que és espaiosa,a mi em toca el sofà, no és massa còmode, però estic cansada i dormo tota la nit.

Night!

Al matí em llevo abans que ningú, ningú no es desperta, decideixo marxar sense fer fressa, haig d'anar a Luton airport i no sé gaire quan trigaré, prefereixo anar amb temps. Quan vaig per tancar la porta la Marina obre un ull i m'acomiado i li demano que digui adéu i gràcies a l'Eva. Ens veiem a Londres o a Norwich d'aquí a uns dies.
Esmorzo ràpid en un petit cafè i m'emporto 4 impressions del Londres menys visitat. Serà qüestió de tornar.



bus tìpic en un carrer típìc

1 comentari:

  1. Xon,
    t'anava a retreure que tinguessis tan abandonat el bloc, doncs l'últim cop que l'havia visitat -no fa pas gaire- encara hi havia trobat la fotografia del mural del Che que dius tenir a casa. Veig però que el teu bloc torna a tenir vida. Ho celebro i compta-hi: t'aniré seguint.
    Pel que fa a la poesia, no t'equivoques pas amb el que em dius. Trobo que un dels encants d'aquest art -que jo tinc massa oblidat- és precisament això: que qualsevol pugui apropiar-se del significat (o de la interpretació) dels versos i aplicar-lo al moment que li toca viure.
    Espero que el retrobament amb l'Eva anés de conya! Records des de Sant Feliu de Guíxols (still "working"...)!

    ResponElimina