diumenge, 22 d’agost del 2010

Nit estrellada, nit maleida!

Dimecres, 18 d,agost.

¨Yo digo que las estrellas le dan gracias a la noche,
porque encima de otro coche no pueden lucir mas bellas...¨
Silvio Rodriguez

Nit d'estels fugacos, de deixar se endur pels pensaments tristos, recordar la Irene, Pau en grec, tristesa, nit preciosa arran de mar... bellesa inescrutable de l'Univers!




Fins que al xiringuito del costat decideixen que la nit es jove i la nit es hortera i la nit es musica a tota castanya i la nit es Raji i la nit es fressa i... fins a les 6 del mati! Quan clareja decideixen que s'ha acabat la festa! Ara podriem recuperar la nit perduda, pero el Sol ja toca a la tenda i fa calor. Aixi que en el silenci de la sortida de Sol em puc banyar i gaudir dels sentits una altra vegada.

Passem el dia de camping, dinar d'amanida, lectura i converses del mes i del menys.
A mitja tarda marxem del Psari Forada. Aqui no hem trobat ni un turista que no fos grec! Dificilment s'arriba a aquest raco sense coneixer lo, per cert no hem trobat cap catala encara.


1 comentari:

  1. merci pel comentari, xon! quan arribeu fes-m'ho saber que he de trucar-te per uns dubtes relacionats amb el noi nica que havia de venir per estudiar el màster a l'udg. l'embaixada i la burocràcia ho estan posant impossible i tot plegat ens corre força pressa.

    edu

    ResponElimina